Skip to main content

Med Inbound marketing och SMS kan du få till en kraftfull strategi som engagerar och når ut till din målgrupp på ett personligt sätt. Genom att kombinera dessa element kan du säkerställa att ditt företag sticker ut och lyckas på digitala plattformar.

Inbound marketing hjälper dig att bygga relationer

Inbound marketing är en metod som fokuserar på att attrahera potentiella kunder genom värdefullt innehåll på exempelvis sociala medier, i nyhetsbrevsutskick och på sin hemsida. Med Inbound marketing skapa en långsiktig relation med dina kunder. Använd gärna olika typer av SMS-kampanjer som lockar in kunderna och erbjuder relevanta förmåner som passar deras intressen.

Nyhetsbrev är ett effektfullt verktyg 

Nyhetsbrev är ett oslagbart verktyg för att hålla din målgrupp engagerad och informerad om de senaste nyheterna och erbjudandena. Locka in prenumeranter med smarta tips, rabatter och värdefullt innehåll som de inte kan motstå.

Korta och effektiva SMS

SMS-kampanjer kompletterar nyhetsbrevet genom att ge en kort och viktig information direkt till din målgrupps mobiltelefon. Genom att använda dig av olika typer av CTA:s eller call to actions en påminnelse för att öka konverteringar och uppmuntra till handling.

Tips för att designa snygga nyhetsbrev:

  • Lockande rubriker: Skapa rubriker som väcker nyfikenhet och tydligt kommunicerar nyhetsbrevets syfte.
  • Responsiv design: Se till att nyhetsbrevet är responsivt för att det ska kunna visas korrekt på olika enheter. De flesta kommer sannolikt öppna mailen i mobilen, så se till att designen passar små skärmar.
  • Visuellt lockande: Använd bilder och grafik som stödjer ditt budskap och gör nyhetsbrevet attraktivt och kul att läsa.
  • Balanserad layout: Strukturera nyhetsbrevet med lättlästa avsnitt och en bra balans mellan text och bilder. Nyhetsbrevet ska kännas inbjudande. 
  • Tydliga call-to-actions: Inkludera tydliga och synliga knappar för att leda läsaren vidare till nästa steg. Du vill uppmuntra läsaren att agera, exempelvis att genomföra ett köp, prenumerera på dina nyhetsbrev, läsa vidare eller ladda ner en pdf.

En smidig plattform för din e-postmarknadsföring

En ordentlig plattform kan göra stor skillnad. Schemalägg utskick, skapa listor, designa snygga nyhetsbrev med mallar och smarta verktyg, organisera din marknadsföring och mycket mer. Med den digitala plattformen Paloma kan du göra just det. Paloma är designad för att förenkla och förbättra din e-postmarknadsföring, så tillsammans med den kan du bli mer tidseffektiv. 

Med SMS och Inbound marketing i kombination med nyhetsbrev kan du maximera din marknadsföringsstrategi och skapa en starkare och mer engagerande relation med din målgrupp. Genom att designa snygga nyhetsbrev kan du säkerställa att ditt budskap når fram och ger det resultat du söker efter. Så var inte rädd för att experimentera med dessa verktyg, sätt igång och så kommer du snart att se de resultat som du är ute efter.